Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Alaplı ilçesinde seyyar piyango bayisi, kredi kartıyla "yılbaşı özel çekilişi" için bilet satmaya başladı.

        İlçede seyyar bilet satan Muharrem Erdun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kredi kartının artık gündelik hayatın bir parçası haline geldiğini ve bundan dolayı vatandaşların kredi kartıyla milli piyango bileti aldığını söyledi.

        Günde ortalama 100 civarında kredi kartıyla milli piyango bileti sattığını ifade eden Erdun, "Kredi kartı artık gündelik hayatın bir parçası haline geldi. Bugün çarşıya gittiğimizde tüm alışverişimizi kredi kartıyla yapıyoruz. Hal böyle olunca da 'talih kuşu' da kredi kartıyla alıcı buluyor. Bilet almakta zorlanan vatandaşların imdadına ise kredi kartları yetişiyor. Biletlerin yarısından çoğunu kredi kartı ile satıyorum. Ayrıca komisyon da almıyorum. Şu anda en çok sattığımız çeyrek bilet." diye konuştu.

        Kredi kartıyla bilet alan Doğan Bostancı da kredi kartıyla milli piyango bileti alarak şansını denemek istediğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler