Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas İl Temsilcisi Kemal Çağlayan, görsel ve yazılı basının spor müdürleri ve spor muhabirleri ile Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.

        Vali Davut Gül'ün Sivasspor'a ve amatör spor kulüplerine önemli katkılarda bulunduğunu belirten Çağlayan, "İlimizde görev yaptığınız süre içerisinde Sivasspor'un daha çok taraftar kitlesine sahip olması ve yeni stadyumumuzun dolması için gayret gösterdiniz. TSYD Sivas İl Temsilciliği olarak teşekkür ediyoruz. Gerçekten Sivasspor’un daha ileri noktalara gitmesi için gösterdiğiniz emekler ilimiz adına gurur verici. " dedi.

        Vali Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah bundan sonra Sivas'ta amatör sporlara ve Sivasspor'a desteklerimiz sürecek. Sivasspor'un en büyük destekçileri de sizlersiniz. Görsel ve yazılı basında görüyorum, takımımız için seferber oluyorsunuz. İnşallah hepimiz sizler gibi bu mücadeleyi sürdürürüz. Böylece Sivasspor'da bir adım daha ileriye gitmiş olur." diye konuştu.

        Görüşmenin ardından, Çağlayan, Gül'e plaket verdi.

        - Belediye Başkanı Aydın'ı ziyaret

        Daha sonra Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret eden gazeteciler, Başkan Aydın'la bir süre sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.

        TSYD İl Temsilcisi Çağlayan, Sivasspor’a ve amatör spor kulüplerine sağladığı katkılardan dolayı Aydın'a teşekkür etti.

        Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Sivasspor’a ve diğer amatör spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini söyledi.

        Sivasspor ve Belediyespor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçlara da dikkat çeken Aydın, Sivasspor'un Süper Lige, Belediyespor'un ise TFF 1. Lige çıkacağına inancının tam olduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler