Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Hentbol Kadınlar Süper Lig ekiplerinden Zağnosspor, antrenör Ahmet Rıza Ursavaş ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

        Zağnosspor Kulübü binasında düzenlenen imza töreninde, kulüp başkanı Abdülaziz Baş ile başkan yardımcısı Osman Zaman hazır bulundu.

        Zaman, burada yaptığı konuşmada, teknik kadroda bir kan değişimi yaşandığını belirterek, "Bu değişimin takıma ayrı bir hava kazandıracağı inancındayız. Trabzon'u hentbol bayanlarda temsil eden tek takımız ve bu yüzden sorumluluğumuz büyük. Bu yüzden de hata yapma şansımız yok. Hem takımın hem de kentimizin temsili için en doğru adımları atmak durumundayız. Camiamıza ve Trabzon'a hayırlı olmasını diliyorum. Sezonu hedeflediğimiz noktada bitirip yolumuza en iyi şekilde devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

        Antrenör Ursavaş ise son derece mutlu olduğunu vurgulayarak, "Zağnosspor'da yeniden görev almak benim için bir onur. Yönetimimiz bu işe oldukça önem veriyor ve hedefleri olan, büyük çaba sarf eden bir yapıya sahip. Ben ve ekibim inşallah bu hedefleri tek tek yerine getireceğiz. Takımımız iyi oyunculardan kurulu ve oyuncularımıza tam bir takım hüviyetini kazandırdığımız vakit gücümüze daha da güç katmış olacağız." şeklinde konuştu.

        Önlerinde Adana Şakirpaşa maçı olduğunu anımsatan Ursavaş, "Hep beraber bu maça odaklanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz." ifadesini kullandı.

        Öte yandan, Ursavaş'ın yardımcılığını Abdülkadir Kaynak ile Emre Dilek yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler