Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya'nın Battalgazi i̇lçesinde bir evde ve bahçesinde 3 kamyon çöp çıktı.

        Battalgazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ferhadiye Mahallesi Evliyaoğlu Sokak'ta bulunan bir evde, kötü kokuların geldiği şikayeti üzerine belediye ekipleri belirtilen adrese gitti.

        Müstakil ve bahçeli olan evde daha önce Suriyeli bir ailenin oturduğu ve yaklaşık 6-7 aydır boş durumda olduğunu tespit eden Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evin içinden ve bahçesinden 3 kamyon dolusu çöp çıkardı.

        Ev çöpten arındıktan sonra yine belediye ekiplerince temizlenerek dezenfekte edildi.

        Ferhadiye Mahalle Muhtarı Adnan Çit, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, çöplerin temizlendiği evin 6-7 aydır boş olduğunu belirterek, içeriden gelen kokulardan dolayı mahallelinin kendisine şikayette bulunduğunu söyledi.

        Bunun üzerine belediyeyi aradıklarını belirten Çit, eve gelen ekiplerin evi temizlediğini ifade etti.

        Çit, "Şu an sağ olsun görevliler evi temizliyor. Burada yaklaşık 3 kamyon çöp çıktı. Bu duyarlılıklarından dolayı öncelikle Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Belediyemiz sayesinde kokudan kurtulduk." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler