Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla yargılanan 2 sanık 12 yıl 6'şar ay, onlara gözcülük yaptığı ileri sürülen kişi ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

        Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, tutuklu sanıklar Abdullah Çelik, Aslan İsmail Bolat ve Abdurrahman Işıklı ile avukatları katıldı.

        Sanıklar savunmalarında uyuşturucu satıcısı olmadıklarını, kullandıklarını iddia etti.

        Mahkeme heyeti, Çelik, Işıklı ve Bolat'ı önce 15'şer yıl hapis cezasına mahkum etti. Çelik ve Işıklı'nın hapis cezaları duruşmadaki iyi halleri nedeniyle 12 yıl 6'şar aya indirildi.

        Sanıklara gözcülük yaptığı ileri sürülen Bolat'ın cezası ise önce 7 yıl 6 aya, duruşmadaki iyi hali nedeniyle de 6 yıl 3 aya düşürüldü.

        Adana'da 22 Haziran'da düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerin üzerinden bir miktar esrar ile para ele geçirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler