Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Nizip ilçesinde, Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kuaförlük Bölümü öğrencileri, mesleki becerilerini geliştirmek için yürütülen program kapsamında Polat Akın Ortaokulundan gelen kız öğrencilerin saç bakımlarını yaptı.

        Kuaförlük bölümü öğretmeni Sema Benli yaptığı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Alkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol gereği ilçe genelinde bulunan bazı okullardaki kız öğrencilerin saç bakımlarını yaptıklarını söyledi.

        Amaçlarının hem ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulunmak hem de bölüm öğrencilerinin el becerilerini geliştirmek olduğunu ifade eden Benli, şunları kaydetti:

        ‘’Polat Akın Ortaokulundaki kız öğrencilerimizi okulumuza davet ettik, burada onların saç bakımlarını yaptık. Böylece kuaförlük alanındaki de öğrencilerimiz kendi mesleklerindeki bilgi ve becerilerini geliştiriyor. Bu nedenle protokol kapsamında topluma hizmet yapma kampanyası yürütmekteyiz. Kendi atölyemizde yapmış olduğumuz bu çalışmalar sayesinde ilerleyen dönemlerde bu bölümden mezun olacak öğrencilerimiz mesleğini en iyi şekilde öğrenmiş olarak mezun oluyor. Bu sayede mezun olan öğrencilerimiz hem kendilerine ait bir işyeri açabiliyorlar hem de eğitimlerini bu alan üzerinde yaparak daha iyi yerlere ulaşabiliyorlar."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler