Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Güvenli Yarınlar için El Ele Projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenci ve velilere ödülleri törenle verildi.

        Güvenli Yarınlar için El Ele Projesi kapsamında öğrenci ve velilerine yönelik düzenlenen kitap okuma yarışmasının ödül töreni Gümüşhane Polisevi'nde düzenlendi.

        Vali Okay Memiş, törende yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının gecesini gündüzüne katarak kentin asayişini sağlamak için büyük çaba sarf ettiğini söyledi.

        Emniyet ve jandarma mensuplarının suçla, suça bulaşmış kişiler ve terörle mücadele ettiğini kaydeden Memiş, "Bu nedenle yapmış oldukları görev son derece kutsal ve mühim." dedi.

        Memiş, emniyet teşkilatının, özellikle FETÖ'nün darbe girişimi sırasında tarihindeki en önemli sınavlarından birisini verdiğine işaret ederek, "Zaten şan ve şerefle dolu olan tarihine göstermiş olduğu kararlılıkla yeniden altın harflerle başarı ve zafer yazdı." ifadelerini kullandı.

        Projede emeği geçenlere teşekkür eden Memiş, konuşmasının ardından yarışmada dereceye giren öğrenci ve velilere ödüllerini verdi.

        Ödül törenine, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler