Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Belediyesinin kentteki şehir içi toplu ulaşımı rahatlatmak için aldığı 10 yeni otobüsün tanıtımı yapıldı.

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, yeni alınan otobüslerden birinin direksiyonuna geçerek otobüsle şehir içinde gezdi.

        Başkan Kutlu, Karapınar Mahallesi Flamingo yolu üzerinde bulunan kapalı yüzme havuzu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, şehir içi ulaşımda vatandaşın daha rahat bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

        Yeni alınan otobüslerle şehir içi ulaşım hattını daha da güçlendirdiklerini ifade eden Kutlu, şöyle konuştu:

        "İnsanların izdiham içinde seyahat etmelerini önlemek için yeni otobüsler aldık. Yeni bir marka yeni bir anlayış içerisine girdik. Şu anda deneme sürüşlerini hep birlikte gerçekleştirdik. İnşallah Adıyaman bulvarında sadece bu 12 metrelik otobüslerimiz çalışacak.

        Çevre yolunda da 9 metre ve 7 metrelik arabalarımızı hizmete sokuyoruz. Bulvarda 9 ve 7 metrelik arabaları çevre yoluna aldık. Orada yolcu birikmesini önleyeceğiz. İnsanların izdiham içinde yolculuk etmesini önleyici tedbirleri almış olduk. Aldığımız otobüslerin sayısı 40'a yakın oldu. İhtiyaç olduğu kadar otobüs sayımızı artırmaya devam edeceğiz."

        Otobüs kullandığı sırada uygunsuz park etmiş araç sayısının çok olduğunu gördüğünü ifade eden Kutlu, "Bu konuda güzel insanlarımızdan güzel davranışlar bekliyoruz. İnşallah bunu gerçekleştirdikleri zaman daha sorunsuz bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler