Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, halk günü ziyareti kapsamında Mustafa Karaciğan İlkokulunu ziyaret etti.

        Okul idarecileri ve öğretmenlerle görüşen Altay, anaokulu sınıfında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

        Altay, çocuklar tarafından sergilenen piyesi izleyerek, performanslarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

        Selçuklu’da eğitime ve okullara her fırsatta destek verdiklerini ifade eden Altay, 5. yılına giren Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) ile bugüne kadar 5 milyonun üzerinde yayının dağıtıldığını ve onlarca kütüphanenin kurulduğunu belirtti.

        Altay, kütüphanecilik çalışmalarıyla Türkiye’nin öncü belediyeleri arasında yer aldıklarını vurgulayarak, "26 kütüphanemiz, 231 bin kitap ve 65 bini aşkın üye ile Selçuklu halkına hizmet ediyor. Amacımız, öğrencilerimizin ve Selçuklu’da yaşayan halkımızın kendisine en yakın mekanlarda kitaba ulaşmasını sağlamak." dedi.

        SEDEP'in bu yıl 222 okulda, 122 bin öğrenci ile devam ettiğini kaydeden Altay, "Gelecek neslimiz bizim teminatımız, sizlerin gelişimi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler