Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMO) Uşak Şubesi ile Uşak Belediyesi arasında yeni yapılacak oda binasının arsa irtifak hakkı sözleşmesi için protokol imzalandı.

        Uşak Defterdarlığında yapılan törende konuşan SMMO Uşak Şube Başkanı Uğur Albayrak, uzun yıllardır Belediye İş Merkezinde hizmet verdiklerini, binanın odanın ihtiyaçlarına cevap vermediğini belirterek, protokolle yeni oda binasının Sarayaltı Mahallesi'nde inşa edileceğini söyledi.

        Gelecek yıl mart ayında yeni oda binasının inşaatına başlamayı planladıklarını dile getiren Albayrak, inşaatı de 1 yılda bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

        Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının yer ihtiyacı için ön tahsis protokolü imzalayarak ve sonrasında gerekli imar düzenlemelerini yaparak süreci başlattıklarını belirterek, "Defterdarımızla Ankara’da Milli Emlak Genel Müdürlüğünde bu tahsisin olabilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk. Burada katkı sağlayan Milli Emlak Genel Müdürümüz ve personeline, İl Vergi Dairesi Müdürümüze, defterdarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler