Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri, kar temizleme çalışması başlattı.

        Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede kar yağışıyla başlattıkları temizleme çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

        İlk etapta caddeleri temizlediklerini belirten Aksoy, şunları kaydetti:

        "Hastane yolları ile minibüs güzergahları ve okul yollarında çalışmalar yapıldı. Vatandaşların mağdur olmaması için yolları sürekli açık tutmaya çalıştık. Bu gün sabah saatlerinde de okul bahçeleri ile ara cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmaları yapıldı. Aynı zamanda yayaların rahat yürüyebilmesi için kaldırımlarda da kar küreme çalışması sürdürüldü. Karla mücadele çalışmalarına etkin bir şekilde devam edeceğiz. İnşallah geçmiş yıllarda olduğu gibi kapalı hiçbir yolumuzun olmaması ve vatandaşlarımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler