Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Sungu Eğitimciler Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini konuk etti.

        Sungu Eğitimciler Çok Programlı Anadolu Lisesinden bir grup öğrenci, Muş Belediye Başkanı Asya'yı ziyaret etti.

        Öğrencilerle sohbet eden Asya, belediyenin kentte yürüttüğü çalışmaları anlattı.

        Asya, çocukların, gençlerin, dolayısıyla öğrencilerin hizmet grupları arasında yer aldığını ve geleceğin umudu çocukların sağlıklı, mutlu yaşamasının en büyük gayeleri olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

        "Yetenekli bireylerin yetişerek vatanına ve milletine sahip çıkması en büyük beklentimizdir. Muşumuzu iyi bir seviyeye getirmek için yürüttüğümüz bu görevde çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılama gayretinde olduğumuzu biz kez daha belirtmek istiyorum. Bu çerçevede sosyal belediyeciliğin gereğini yaparak, Bilgi Evleri Projemizi hayata geçirdik. Çocuklarımızın kendilerini yetiştirebilecekleri ortamlar oluşturuyoruz. Bununla beraber üniversiteye hazırlanan gençlerimize desteklerimiz sürüyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler