Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Vali Münir Karaloğlu, Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu Başkanı Deniz Akgün ve Platform üyelerini makamında kabul etti.

        Anadolu Hemşehri Dernekler Platformu üyeleri ile tanışan Vali Karaloğlu, ilde yaşayan herkesin her şeyden önce Antalyalı olduğunu ifade etti.

        Neredeyse 80 ilden göç alan Antalya'nın, başka ülkelerden de göç aldığını belirten Karaloğlu, şunları kaydetti:

        "Geldiğimiz yerler, alt kültürlerimiz farklı olabilir. Kimimiz Maraş'tan, kimimiz Çankırı'dan kimimiz Tunceli'den, kimimiz Kazakistan'dan veya Ukrayna'dan. Ama şu anda ortak paydamız, hepimiz Antalyalıyız. Hangi bölgeden gelirsek gelelim, geldiğimiz bölgenin kültürü de bizim zenginliğimiz. Getirdiğiniz kültürel değerleri de unutmayın, ona da ihtiyacımız var. Güzel, güçlü bir ülkemiz var. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz devam ettiği sürece de bu topraklarda birlikte yaşayacağız."

        Platform üyelerinden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, daha sonra toplu fotoğraf çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler