Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Kızılay Kulübü ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği tarafından "Yaşama Yol Ver" konferansı düzenlendi.

        Fen Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılan konferansta 112 Acil Servisi gereksiz yere aramayı ve trafikte ambulansa nasıl yol verilmesi gerektiğini konu alan kısa film ile "Yaşama Yol Ver" konulu kısa filmler izletildi.

        Acil tıp teknikeri Erdi Coşkun, yaptığı konuşmada, 112 Acil Servisin birçok kişi tarafından gereksiz arandığını belirtti.

        Gereksiz aramalarla yardıma muhtaç insanların engellendiğini ifade eden Coşkun, aramaların yüzde 94'ünün asılsız ihbar olduğunu, aynı numaranın tekrar araması durumunda cezai işlem uygulandığını kaydetti.

        - "Kişisel Gelişim Eğitim" semineri

        Karabük Üniversitesi (KBÜ) Gezi Kulübü tarafından "Kişisel Gelişim Eğitim" semineri düzenlendi.

        15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerde konuşan Kişisel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven, "Kişisel Gelişim ve Kalite Yönetimi Sistemi" semineri verdi.

        İlseven, iletişim, kelimelerin önemi, iletişimde kalibrasyonun etkileri, NLP-beyin dili programlaması, takım çalışması, beden dili, motivasyon, imaj ve satış, hedef belirleme, ekip ve performans, stres yönetimi gibi konularda bilgiler verdi.

        Eğitmen Şerife Kalkan ise "Kalite Yönetimi Sistemi" konusunda seminer vererek, hedef, misyon ve vizyon belirlemeye kadar kalite yönetim sistemini etkileyen olgularla ilgili konuşma yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler