Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, bazı alacakların yapılandırılması kapsamında 4 bin 440 kişinin başvuru yaptığı bildirildi.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, borçların yapılandırmasına ilişkin kanun kapsamında emlak, su, tahakkuk gibi borçlar için 4 bin 440 kişinin taksitlendirme yaptırdıkları kaydedildi.

        Kent merkezinde vatandaşların emlak, su, çevre temizlik, ilan, reklam gibi borçlarını yapılandırdıkları vurgulanan açıklamada, "Belediyemizde yapılandırma ile 4 bin 440 kişi işlem yaptı. Borçların 5 milyon 581 bin lirası yapılandırıldı. Yapılandırılan borçlar 6 aydan 18 aya kadar da taksitlendirildi. Vatandaşlar veznede sıra beklemeden, mesai saatleri dışında da işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Belediyenin hizmete sunduğu vezneler ve e-belediye'den borçlar kolaylıkla ödenebilecektir. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler