Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesine atanan Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı belediye tarafından onuruna verilen yemekle veda etti.

        Vezirköprü Belediyesi, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Hakkari'nin Yüksekova Kaymakamlığına atanan Kaşıkçı onuruna veda yemeği verdi.

        Kaşıkçı, ilçedeki bir restoranda düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, yeni görev yerinin, gündemi yoğun bir ilçe olduğunu belirterek, bu nedenle bir an önce görevine başlaması gerektiğini söyledi.

        Vezirköprü'de güzel işler yaptıklarını düşündüğünü dile getiren Kaşıkçı, "Eğitiminden sağlığına birçok işler yaptık. Özellikle Kunduz Kamp Eğitim Merkezini bitirmek istiyorduk. Bahar aylarında yapımına başlanacak. Burası faaliyete geçtiği zaman Vezirköprü'ye ayrı bir değer katacak." dedi.

        Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise Kaşıkçı'nın 4,5 yıllık görevinin ardından ilçeden ayrıldığını hatırlatarak, "Bu bir nöbet değişikliğidir. Hepimiz bir emaneti muhafaza ediyoruz. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

        Edis, ilçeye veda eden Kaymakam Kaşıkçı'ya çeşitli hediyeler verdi.

        Yemeğe, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Selçuk Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ergül, Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekçi ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler