Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü, kış ayları nedeniyle sokak hayvanları i̇çi̇n yiyecek bıraktı.

        Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, sahipsiz sokak hayvanlarının beslenmesi ve yaşam ortamlarının iyileştirilmesi amacıyla farklı bölgelere yiyecek bırakıldı.

        Sokak hayvanlarına kış boyunca yiyecek bırakma uygulamasının devam edileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü tarafından Bolu'dan Yalova'ya gelen tavuk sakatatları pazartesi, çarşamba, cuma günleri, İl Şube Müdürlüğü araçları ile gerek hayvanseverlerin bulundukları yerlere gerekse de sahipsiz sokak hayvanlarının bulundukları yerlere gönderilip dağıtımı gerçekleştirilmektedir. Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik toplumsal duyarlılığımızın artırılmasına yönelik bu tarz çalışmalara devam edilecek."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler