Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav: "İsmet Sezgin’in ismi kulüp tarihimizde yaşayacaktır." dedi.

        Cavcav, Gençlerbirliği'nin 1966-1967 yıllarında başkanlık görevini yürüten, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmet Sezgin’in vefatı dolayısıyla kulübün internet sitesinden taziye mesajı yayımladı.

        Mesajında, Sezgin'in Gençlerbirliği ve Türkiye'ye hizmetleriyle taraflı tarafsız herkesin takdirini ve saygısını kazanmış önemli bir isim olduğunu belirten Cavcav, şu ifadeleri kullandı:

        "İsmet Sezgin'in vefatı, beni hem bir Gençlerbirliği başkanı olarak hem de bu ülkenin bir vatandaşı olarak son derece üzdü. Kendisi kısa süreli başkanlık yapsa da kulübümüzle bağını hiç koparmamıştı. Kulübümüzün düzenlediği organizasyonlara her zaman katılım sağlamaya özen gösterirdi. Onun ismi her zaman kulübümüz tarihinde ve anılarımızda yaşayacaktır. Merhum İsmet Sezgin’e Allah’tan rahmet, camiamıza ve ülkemize başsağlığı diliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler