Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ilçelerde yaptığı yatırımlar kapsamında Pütürge ilçesine 14.7 milyon lira tutarında 150 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışması yapacak.

        MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, yaptığı açıklamada, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte alt yapı konusunda sıkıntısız bir Pütürge'nin ortaya çıkacağını belirterek, şu ana kadar ilçede 56 bin 650 metre içme suyu ve 3 bin 710 metre kanalizasyon hattının tamamlandığını kaydetti.

        İlçe merkezinde 20 bin 568 metre içme suyu ve 19 bin 889 metre kanalizasyon hattı çalışmalarının tamamlandığını aktaran Özdemir, şunları ifade etti:

        "Pütürge ilçesi için 20 bin metre içme suyu ve 5 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasını projelendirdik. DAP kapsamında ise 24 bin 53 metrelik sulama kanalı inşası yapıldı. Toplamda Pütürge ilçemize maliyeti 14.7 milyon lira olan 150 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon alt yapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Planlanan yatırımlarımızın gerçekleştirilmesiyle birlikte Pütürge ilçemizin içme suyu ve kanalizasyon alt yapı sorununu tamamen çözmüş olacağız. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler