Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Konya Devlet Tiyatrosu, "Fatih (Bizans Düştü)" adlı oyununu Ordulu izleyicilerle buluşturacak.

        Turan Oflazoğlu'nun yazdığı, Bengisu Gürbüzer Doğru'nun yönettiği oyunun dekor tasarımını Selim Cinisli, kostümünü Esra Selah, ışık tasarımını Hakan Özdemir, müziğini ise Can Atilla üstleniyor.

        İki perdelik oyunda, Doğan Doğru, Yaşar Özboz, Özgür Baş, Mehmet Asım, Tuncay Aynur, Özgür Keçeci, Can Ali Çalışandemir'in de aralarında bulunduğu çok sayıda oyuncu rol alıyor.

        Fatih Sultan Mehmet'in, babasından aldığı miras ile bütünleşmesi için "Konstantinapolis"i alma mücadelesinin anlatıldığı oyunda, iç çekişmeler ve ihanetlerin sonunda bu kentin fethedilmesi ele alınıyor.

        Oyun, yarın saat 20.00'de, 10 Aralık Cumartesi günü ise 14.00 ve 20.00'de Ordu Kültür Sanat Merkezi Sahnesi'nde tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler