Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADIYAMAN (AA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesindeki trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Aşağı Nasırlı İlkokulu ile Yukarı Nasırlı İlkokulu öğretmenlerini taşıyan Mehmet Ali Kılınç idaresindeki 02 EA 528 plakalı minibüs, Gölbaşı Belören mevkisinde, Muhammet Varıgül'ün kullandığı 33 BKS 85 plakalı midibüsle çarpıştı.

        Kazada, sürücülerin yanı sıra minibüste bulunan öğretmenlerden Adem Dalkıran, Hülya Dayan, Ayşenur Güleç, Mustafa Çelik, Ramazan Kaya, Gürhan Gürbüz, Uğur Uçar, Bahri Kaplan ve Mahir Kuloğlu yaralandı.

        112 Acil Servis ekiplerince Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada tedavi altına alınan yaralılardan Adem Dalkıran, ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler