Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, üyelerini eski bakan ve milletvekillerinin oluşturduğu Türk Parlamenterler Birliği'nin Antalya Şubesi'nin açılması için gereken desteği vereceklerini bildirdi.

        Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Başkan Türel, Türk Parlamenterler Birliği üyeleri ile bir araya geldi.

        Eski bakanlardan Abdülkadir Aksu, Tunca Toskay, İbrahim Gürdal, eski Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türk Parlamenter Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, farklı siyasi partilerden milletvekilliği yapmış çok sayıda ismin katıldığı toplantıda, Türk Parlamenterler Birliği Antalya Şubesi'nin kuruluşu ele alındı.

        Kendisinin de 24. Dönem Antalya Milletvekili olduğunu anımsatan Başkan Türel, böyle bir oluşumun memleketin ve şehrin faydasına olacağını kaydetti.

        Şubenin sosyal tesis olarak kullanacağı bir mekana ihtiyacı bulunduğunu, bu konuda her türlü desteğe hazır olduğunu aktaran Türel, "Orada bir araya geldiğimizde hem memleket meselesi hem millet meselesi konuşulur. Böyle bütünlük bir birlik beraberliğin hem Türkiye'ye hem Antalya'ya çok katkı sağlayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        Farklı siyasi partilerden seçilerek TBMM çatısı altında hizmet eden milletvekillerinin tecrübelerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Türel, "Partilerimiz ayrı ama politikamız tek. O da memleket ve milletin menfaati." diye ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler