Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği iş birliğiyle "5. Uluslararası Antalya Gitar Festivali", 22-24 Aralık'ta düzenlenecek.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, festivalin tüm konser ile etkinlikleri ücretsiz ve halka açık olacak.

        Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'ndaki festivalin açılış konserinde, Latin Amerika müziğinin ustası ve "yaşayan gitar efsaneleri" arasında yer alan Jorge Cardoso ile genç yetenek Sylvie Dagnac sahne alacak.

        Festivalin ikinci gününde, Jose Manuel Morales ile Francisco Cuenca Morales'ten oluşan piyano ve gitar ikilisi, müzikseverlerin karşısına çıkacak. Diğer konserde, gitarda 20. yılını dolduran Ceyhun Güneş ve Mert Baycan sanatseverlerle buluşacak.

        Etkinliğin 24 Aralık'taki kapanışını, Hacettepe Gitar Orkestrası yapacak. Orkestraya, bağlamasıyla Türk halk müziği sanatçısı İlke Türkdoğan ve kemanıyla Serdar Pazarcıoğlu eşlik edecek.

        Festival kapsamında ayrıca Akdeniz Üniversitesinde gitarın ustaları, dersler verecek. "Ustaların sınıfı"nda 22 Aralık'ta Ahmet Kanneci, 23 Aralık'ta da Jorge Cardoso öğrencilerle buluşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler