Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye getirildi.

        Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince gözaltına alınan kentte yayın yapan iki radyo ile bir kitabevinin 2 yöneticisi, sosyal medyada darbe girişimini destekleyen paylaşımlar yapan 2 kişi ve Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) kapatılan Sakarya Eğitimciler Derneği (SEDER) üyesi 1 öğretmenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler C.Y, E.Y, M.T, S.E. ve A.Ö, adliyeye getirildi.

        Şüphelilerin savcılıktaki sorguları sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler