Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Kemer Belediyesi personeline ilk yardım eğitimi verildi.

        İlçe belediyesi ile Türk Kızılay Derneği Antalya Şubesi işbirliğince düzenlenen eğitimde, belediye personeline ilk yardım konusundan pratik bilgiler sunuldu.

        Türk Kızılay Derneği Antalya Şubesinden ilk yardım eğitmenleri Güzide Doğaner ve Süleyman Çay ile emekli hemşire Aysun Aytemur'un verdiği eğitim kapsamında, cansız mankenler üzerinde de uygulamalı ilk yardım teknikleri verildi.

        Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yaptığı açıklamada, her vatandaşın ilk yardım konusunda bilgi sahibi olması gerektiğini, Türkiye'de birçok insanın ilk yardım konusunda yetersiz bilgiye sahip olduğunu dile getirdi.

        Yerinde ve zamanında doğru teknikler uygulanarak yapılan ilk yardımın hayat kurtardığını anlatan Gül, belediye personelinin de karşılaşacağı bazı durumlarda ilk yardımı en doğru şekilde yapabilmesi için böyle bir eğitim verdiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler