Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZONGULDAK (AA) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci ile sendikanın yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Güzel Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen karma resim sergisini ziyaret etti.

        GMİS Genel Başkanı Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osman Zeki Oral, Ziya Buyuk ve Mete Tokmak'ın resim sergisini gezdiklerini söyledi.

        Resim sergisinde elde edilen gelirin Zonguldak Eğitim ve Kültür Vakfı’na (ZOKEV) bağışlanacağını ifade eden Demirci, "Geliri ZOKEV’e bağışlanacak bir adet resim satın aldık. Sergi de emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bizler sendika olarak çalışma hayatında eğitime büyük önem veriyoruz. Zonguldak'taki kurumlarımızı ve iş adamlarımızı bu sergiyi gezmeye ve katkı vermeye davet ediyorum." diye konuştu.

        Demirci ile birlikte Maden Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Erdoğan Kaymakçı, GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska ve GMİS Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler