Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı ilçesinde, "Bedesten" projesi çalışmaları başladı.

        Şehir merkezinde bulunan eski sebze halinin olduğu bölgeye yapılması düşünülen "Bedesten" projesi için çalışmalar başladı.

        Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çöl, yetkililerden bilgi aldı.

        Projenin söz verdiği çalışmalar içerisinde yer aldığını belirten Belediye Başkanı Çöl, ilçede bazı kişiler tarafından projenin yapılamaz olarak ifade edildiğini belirtti.

        Şu an projede yıkım çalışmalarının başladığını ifade eden Çöl, şöyle konuştu:

        "Biz, Sandıklı için hizmet çıtasını her zaman yükselttik, yükseltmeye de devam edeceğiz. Yaptığımız proje ve çalışmaların her zaman daha iyisini, daha güzelini, daha verimlisini vatandaşlarımızla buluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu konuda bizim en büyük motivasyon kaynağımız halkımızdan aldığımız güçtür. Yapılamaz, olmaz denilen projeleri hayata geçirerek bu konudaki kararlılığımızı ve tutarlılığımızı sanırım herkese göstermiş olduk. Her şey Sandıklı'mız için."

        Yaklaşık olarak 6 bin 112 metrekareyi kapsayacak olan projede 55 dükkan yer alacak. Bin 331 metrekare otopark alanı bulunan projede, 50 araç rahatlıkla park edebilecek konumda olacağı belirtildi.

        Geleneksel Osmanlı-Selçuklu han tarzından esinlenerek, çağdaş yapı elemanlarıyla tasarlanacak binanın bodrum, zemin ve 2 kattan oluşacağı öğrenildi.

        Binada birbirinden farklı iki girişin olacağı ve engelli vatandaşlar için asansörlerin bulunduğu projede, vatandaşların binaya giriş ve çıkışları rahatlıkla yapılabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler