Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 7. haftasında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Adana ASKİ, hazırlıklarını sürdürdü.

        Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana ASKİ Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, bu yıl hedef küçülterek mütevazi bir bütçe ve kadro ile yola çıktıklarını kaydetti.

        Şu anda bulundukları yerden memnun olduğunu aktaran Pekar, "Takım kimyamız ve sporcularımızın performansı oldukça güzel gidiyor. Bu hafta sonu ligimizin güçlü ekiplerinden aynı zamanda Euro Lig temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacağız. Hatay takımı iyi bir kadroya sahip ve son Euro Lig maçında deplasmanda galip geldi. Oyuncularımız çıkıp ellerinden geleni yapacaklardır. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        Adana ASKİ, Hatay Büyükşehir Belediyespor ile 10 Aralık Cumartesi saat 16.00'da Adnan Menderes Spor Salonu'nda karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler