Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN/MANİSA (AA) - Düğünlerde müzisyenlik yapan Ayhan Torluk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirasının değer kazanması için yaptığı döviz bozdurma çağrısına destek için bin dolar bozduranların düğünlerinde ücret almadan hizmet verecek.

        Torluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Germencik ilçesinde düğünlerde ekip olarak müzik yaptıklarını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk lirasının değer kazanması için yaptığı döviz bozdurma çağrısına ekip olarak katkı vermek istediklerini söyledi.

        Yaptıkları görüşme sonrası, bin dolarını bozdurup makbuzunu getiren düğün sahiplerine "ücretsiz müzik hizmeti" verme kararı aldıklarını bildiren Torluk, herkesin vatanına sahip çıkarak bu kampanyaya destek vermesi gerektiğini vurguladı.

        FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıktığını anlatan Torluk, "15 Temmuz'da ne yaşadıysak bugün de odur. Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu bu kampanyaya sonuna kadar destek veriyoruz. Bin dolar bozdurduğuna dair makbuzunu getiren kişilerin düğün, nişan, sünnet, asker eğlencelerinde orkestramızla bedava müzik hizmeti vereceğiz." dedi.

        Torluk, Sanatçı Dilber Ay'ın "Tavukları pişirmişem" şarkısından esinlenerek doların Türk lirasına çevrilmesiyle ilgili tek kıtalık "Dolarları bozdurmuşem TL'ye de çevirmişem" şarkısını yazdığını sözlerine ekledi.

        Gruptakilerden İsmail Kahraman ise 400 dolarını bozdurarak destek verdiği kampanyaya, şimdi de ücretsiz müzik hizmeti vererek destek sağladıklarını belirterek "Cumhurbaşkanımızın bu tür girişimlerine her zaman destek veriyoruz ve arkasındayız." dedi.

        - Manisa

        Demirci ilçesinde sigortacılık yapan İsmet Önder, gazetecilere açıklamasında, 100 dolar bozdurup makbuzunu getirenlerin sigorta işlemlerinde yüzde 5 indirim sağlayacağını belirterek şunları söyledi:

        "Son zamanlardaki doların yükselişi esnafı rahatsız etti. Ben de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaktığı kıvılcıma destek vermek için 500 dolar bozdurdum. Müşterilerimi de bu kampanyanın içine dahil etmek için, 100 dolarını bozdurup makbuzunu getirenlere sigorta işlemlerinde yüzde 5 indirim kampanyası başlattım. Tüm vatandaşlarımızın kampanyaya destek vermesi çok önemli."

        Demirci'de 25 Kasım'dan bu yana, vatandaşların bankalarda 110 bin dolar bozdurduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler