Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği 4. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa mevcut başkan Bahri Dinar seçildi.

        Dernek binasında gerçekleşen Genel Kurul toplantısında ilk olarak Yönetim Kurulu faaliyet ve denetim raporları okundu. Tek listeyle yapılan seçimde Dinar, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi.

        Dinar, kendisini tekrar başkanlığa layık gören dernek üyelerine teşekkür etti. Derneğin Edirne'ye önemli hizmetler yaptığını ifade eden Dinar, şunları kaydetti:

        "Bundan 8 yıl önce bu derneği kurarken tereddütlerle kurduk. 'Acaba olur mu, olmaz mı?' soruları vardı kafamızda. Ama bakıyoruz ki şu anda Edirne'nin ekonomi ve turizminde lokomotifi olan bir mesleğin derneği olduk. Bu da çok mükemmel bir durum. Edirne'nin kimliğinde artık derneğimiz yer etmiştir. Biz Edirne'ye 365 gün hizmet veriyoruz. Bu 365 gün hem turizme hem de ekonomiye katkı sağlıyoruz. Bu yönden de çok değerli bir meslek haline geldi. Edirne'de doğduk ve büydük, burada da öleceğimize göre inşallah daha güzel şeyler yapacağız bu güzel kent için."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler