Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından vefatının 40. yılında düzenlenen Fethi Gemuhluoğlu sempozyumunda bildirilerin kitaplaştırılacağı belirtildi.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından kentteki bir otelde Fethi Gemuhluoğlu anısına düzenlenen sempozyum tamamlandı.

        Sempozyumun ikinci oturumundan önce Hakan Albayrak tarafından hazırlanan "Sapanına Taş Yap Beni Afrika" adlı ve Fethi Gemuhluoğlu'nun Arapgir Postası Gazetesi'nde yazdığı yazılar bağlamında Afrika ile ilgili belgesel gösterildi.

        Daha sonra Bünyamin Yılmaz'ın yönetiminde gerçekleştirilen oturumda Şerif Aydemir, Ebubekir Kurban, Mustafa Özçelik, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yalçın Yılmaz konuşma yaptı.

        Üçüncü oturumda ise Fatma Gülşen Koçak'ın yönetiminde yapıldı. Oturumda Dr. Timuçin Çevikoğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Prof. Dr. Hüseyin Algül konuşma yaptı.

        Sempozyum bildirilerinin daha sonra kitaplaştırılarak yayımlanacağı açıklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler