Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar ilçesinde Türk Kızılayı Şube Başkanlığı, eğitim öğretime destek çalışmaları kapsamında Yıprak köyü anasınıfı ile ilkokuluna kırtasiye temizlik malzemesi ve gıda paketi götürdü.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan çalışma ile Yıprak Köyü anaokulu ve ilkokuluna temizlik malzemesi, kırtasiye, gıda paketi ve Türk bayrağı hediye edildi.

        Ziyaret sonunda anasınıfı öğrencileri Türk Kızılayı Şube Başkanı Eyüp Şahin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan'a çiçek verdi.

        Türk Kızılayı Şube Başkanı Şahin, "Anasınıfı öğrencilerinin verdikleri çiçek beni duygulandırdı, çok mutlu oldum benim için çok büyük bir hediye. Türk Kızılayı olarak eğitim ve öğretimin yanındayız. Onların en iyi şekilde yetişmelerini sağlamak adına her türlü desteği vermeye hazırız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler