Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf beğendi.

        AA tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan Yılmaz, fotoğrafları tek tek inceledi.

        Başkan Yılmaz, daha sonra Mahmud Rslan'ın çektiği "Ümran Daknes", Agoes Rudianto tarafından çekilen "Denizden plastik çöp toplayan çocuklar" ve Ali Atmaca'ya ait "Bincilik yarışları" başlıklı fotoğraflara oy verdi.

        Oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili değerlendirmede bulunan Yılmaz, Anadolu Ajansı tarafından 2016 yılı içerisinde çekilen fotoğrafların etkileyici olduğunu söyledi.

        Fotoğrafların kimi zaman düşündürdüğünü, kimi zaman hüzünlendirdiğini, kimi zaman ise gülümsettiğini dile getiren Yılmaz, "Birbirinden güzel ve etkileyici kareleri çeken foto muhabirleri arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere çok çetin bir yarış oluyor." dedi.

        Yılmaz, Anadolu Ajansı'nın son yıllarda ürettiği haberlerle gündemi belirlediğine de işaret ederek, "Bu anlamda başta Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Şenol Kazancı olmak üzere tüm ekibi yürekten kutluyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler