Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Ardeşen GSK'nın Basın Sözcüsü Mustafa Özyanık, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Türkiye Kupas'ını kazanarak evlerine götürmek istediklerini bildirdi.

        Özyanık, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Kupası 2. tur A Grubu'nda Samsun Gençlik, Osmangazi Belediyespor ve Sivas Belediyespor ile eşleştiklerini ifade etti.

        Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Özyanık, şunları kaydetti:

        "Gruplarda ilk iki sırayı alacak takımlar, çeyrek finale yükselecek. Geçen yıl bu kupadaki başarımız ortada. 2015-2016 Türkiye Kupası'nı ve sonrasında Süper Kupa'yı kazandık. Bu başarıyı, bu yıl da tekrarlamak istiyoruz. Bütün rakiplerimize sonsuz saygımız var ve hepsini ciddiye alıyoruz. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Türkiye Kupası'nı evimize götürmek istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler