Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gelen heyet, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (MESOB) inceleme ziyareti gerçekleştirdi.

        MESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli ziyaret ve inceleme gezileri kapsamında ile gelen heyet, MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

        Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcısı Bayram Uzunoğlu, İç Ticaret Genel Müdürlüğü daire Başkanı Sıddık Kaya, Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Parlak, Personel Daire Başkanlığı Şef Kasım Alparslan Emir, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Eyüp Dilbaz ve Bilgi İşlem Dairesi Şube Müdürü Turgut Yıldırım ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Evren ile bir süre görüştüler.

        Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdür Yardımcısı Uzunoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, kentte olmaktan mutlu olduklarını ve Bakanlığın 4 genel müdürlüğüne bağlı bir heyet olarak illeri gezdiklerini belirtti.

        Bölgede bir çalışma yaptıklarını, Tunceli, Bingöl, Van ve Bitlis'ten sonra Malatya'ya geldiklerini açıklayan Uzunoğlu, "Buradan sonra Elazığ'a geçeceğiz. Bakanlığımız 2011 yılında kuruldu ve o günden bugüne Ticaret İl Müdürlüklerindeki mevcut durumun tespiti, sorunları, sorunları varsa bunların mahallinde çözülmesi, iş ve işlemlerin daha ileri seviyeye kazandırılması, tüketici memnuniyetini sağlayacak ve hizmete erişini sağlayacak tedbirlerin alınması noktasında başta ticaret İl Müdürlüğü olmak üzere ticaret odalarımızı, esnaf ve sanatkarlar odalarımızı, birliklerimizi ve Sayın Valimizi ziyaret ettik. Çok kıymetli bilgiler aldık. Bunları Sayın Bakanımıza ileteceğiz." ifadelerini kullandı.

        Evren ise heyetin gönderilmesinden dolayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’ye teşekkür ederek, kendileriyle görüşen heyet üyelerine de teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler