Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon’da karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

        Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi aralık ayı ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

        Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin karla mücadelesi "Kar Mücadelesi Eylem Planı" çerçevesinde 226 iş makinasıyla devam ettiğini bildirdi.

        Ortahisar ve Yomra ilçelerinde kapalı anayol bulunmadığını, tali yolların da açılması için çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Gümrükçüoğlu, "Diğer ilçelerimizin tümünde kapalı mahalle yollarına müdahale edilmektedir ve gece itibariyle büyük çoğunluğu yeniden ulaşıma açılacaktır." dedi.

        Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi'ne doğalgaz ulaştırılması için de çalışmaların devam ettiğini aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler