Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen evde sağlık hizmetleri komisyonu toplantısında Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından bakım ve sosyal destek hizmetlerinin işbirliği içinde yürütülmesine dair protokol imzalandı.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, komisyon toplantısında kurumlar tarafından sunulan hizmetler hakkında bilgi verildi.

        Toplantıya, Vali Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Halk Sağlığı Müdürü Köksal Hamzaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kadir Er ve ilgili birim amirleri katıldı.

        Vali Yavuz Trabzon'da sunulan sosyal bakım ve destek hizmetlerinin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından entegrasyonunun sağlanacağı hizmet modelinin Valilik bünyesinde koordinasyonunu gerçekleştireceklerini belirtti.

        Vali Yavuz, evde sağlık, bakım ve sosyal destek hizmetlerinin bütüncül bir anlayışla ve işbirliği içinde vatandaşlara sunumunun sağlanması, hizmetlerin etkinliğinin artırılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünün işbirliği içinde hareket edeceklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler