Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak Üniversitesi ile English Time Dil Okulu arasında indirim protokolü imzalandı.

        Uşak Üniversitesindeki protokol imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, protokol gereği English Time Dil Okulu’nun Uşak Üniversitesi öğrencilerine ve personeline yüzde 25 indirim sağlayacağını söyledi.

        Öğrencilerin ve personelin üniversite kimlik kartlarını ibraz ederek bu indirimden yararlanacağını belirten Rektör Çelik "Bu tür protokollerle öğrencilerimizin ve personelimizin bütçesine katkıda bulunulması amaçlanmaktadır. Birçok kurum ve firma ile protokoller imzaladık ve bu protokollere bir yenisini daha ekledik. Herkese hayırlı olsun." dedi.

        Uşak English Time Dil Okulu Müdürü Gökhan Özalp ise Uşak Üniversitesinin yaklaşık 32 bin öğrencisi ve personeliyle, Uşak’ın gelişmesine büyük ve önemli bir katkısı olduğunu ifade ederek üniversite öğrencilerine ve personeline yönelik indirim protokolünün içinde yer almaktan mutlu olduklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler