Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, "Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi kapsamında Fatih Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocukları ziyaret etti.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürülüğü bünyesindeki kurumlarda kalan çocuklar hakkında yetkililerden bilgi alan Yavuz ve beraberindekiler daha sonra çocuklarla bir araya geldi.

        Ziyarette Yavuz'un, "Çocuklarımız burada hayata sıcak ev ortamında hazırlanıyorlar ve aynı evde kaldıkları için diğer çocuklarla kardeş gibi büyüyorlar. Bu samimi ortam da çocuklarımızın mutluluğuna vesile oluyor. Onların mutluluklarını ve memnuniyetlerini gözlerinden rahatça okuyabiliyoruz. Hiç kuşkusuz ki çocuklar hepimizin en hassas noktası. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dediği ifade edildi.

        Yavuz'a, Garnizon Komutanı Okşin Akşit'in eşi Funda Akşit, Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan'ın eşi Dilek Yazgan, İşkur İl Müdürü Adnan Zengin'in eşii Nurcan Zengin ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu'nun eşi Bahar Ayvazoğlu da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler