Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA(AA) - Suluova'da Türkiye Belediyeler Birliği Belediye Akademisi tarafından ilçelerde görev yapan zabıta memurlarına yönelik mevzuat eğitimi semineri düzenlendi.

        Suluova Belediyesi'nde düzenlenen seminerde konuşan, Belediye Başkanı Fatih Üçok, eğitimin her yaşta ve meslekte çok önemli olduğunu, belediyedeki tüm birim personellerine dönem dönem hizmet içi eğitimler düzenlediklerini söyledi.

        Zabıta personellerinin belediyelerin vatandaşa uzanan eli olduğunu ifade eden Üçok, şunları kaydetti:

        "Görevlerini yürütürken başvuracakları kanun, yönetmelik, dayanak maddesi ve aynı zamanda da belediyenin kolluk kuvveti olan zabıtanın esnaf ve vatandaşla olan ilişkilerini de belli bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz. İletişim kurma noktasındaki üslup, tarz, yöntem gibi konularda zabıtamızı bilgilendirmeye ve daha donanımlı hale getirmeye çalışıyoruz. Tüm yerleşim bölgelerinde vatandaş ile belediyenin en çok iletişim kurduğu birim zabıta birimlerdir."

        Seminerde, Türkiye Belediyeler Birliği eğitim görevlisi Enis Sertan Şenses tarafından, 32 zabıta personeline eğitim verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler