Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, yarın sahalarında oynayacakları MYK Hentbol maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi.

        Mızrakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, MYK Hentbol maçının önemine dikkati çekerek, buna göre hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

        Son haftalarda aldıkları galibiyetlerden ve oyuncularının form düzeyinden memnun olduğunu dile getiren Mızrakçı, "Geçen hafta Bozokspor maçında rehavete izin vermedik. Sonuç ve oyun bizi sevindirdi. Bu maçtan aldığımız 2 puanla ligdeki yerimizi koruduk." dedi.

        MYK Hentbol maçına da rehavete kapılmadan ciddi şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Mızrakçı, şunları kaydetti:

        "Rakibimizin ligin alt sıralarında olması kimseyi yanıltmasın. MYK Hentbol maçına gereken ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Umarım son maçlardaki seyirci desteğini bu müsabakada da bulur ve güzel bir mücadele verip 2 puan kazanırız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler