Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ar-Ge Başkanı Serdar Göktekin, Siyaset Akademisi'nde seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak için katılımcıları tarih, siyasal tarih, ekonomi ve dış politika gibi alanlarında uzmanlar tarafından bilgilendirildiğini söyledi.

        AK Parti il başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Siyaset Akademisinin 17'inci eğitim dönemi dersleri Adana'da tamamlandı.

        AK Parti İl Ar-Ge Başkanlığı tarafından Yüreğir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen siyaset akademisine farklı siyasi görüşlerden 452 kursiyer katıldı.

        "Büyük Güç Türkiye" için gerekli olan siyasi ve idari yapıların tartışıldığı, bilgilendirildiği, siyaset akademisinde, kendi sahasında uzman olan 31 ayrı uzman ders verdi.

        Siyaset akademisinde ayrıca, haftada 2 saat uzaktan eğitim dersleri de yer aldı. Siyaset akademisi sınavı ise önümüzdeki hafta yapılacak.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ar-Ge Başkanı Serdar Göktekin, "Siyaset akademisi seçmenlerin partiyle bağını kuvvetlendirmek, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmak, katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika gibi alanlarda uzmanlarca bilgilendirildi." dediği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler