Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin başantrenörü Kaan Artun, yarın sahalarında yapacakları Hatay Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istediklerini belirtti.

        Artun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 7. hafta mücadelesinde yarın sahalarında yapacakları Hatay Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını, bugün yapacakları antrenmanla tamamlayacaklarını söyledi.

        Oyuncuları Alysha Clark'ın hafif bir sakatlığı bulunduğunu ancak maça yetişebileceğini belirten Artun, "Herhangi bir eksiğimiz yok, maça tam kadro hazırız." dedi.

        Artun, Hatay Büyükşehir Belediyespor'un güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Bugün yapacağımız taktik antrenmanla hazırlıklarımızı tamamlayıp maç saatini beklemeye başlayacağız. Hatay ekibi geçen sezon ligde play-off finali oynadı, sonra da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı. Ayrıca, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde de mücadele ediyorlar. Hatay Büyükşehir Belediyespor geçen hafta antrenör değişikliği yaşadı ve takımlarına ayrı bir hava geldi. Geçen hafta Bellona AGÜ maçını uzatmalarda 1 sayı farkla kaybettiler, daha sonra FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde kazandılar. Onlar da ligde çıkış arıyorlar. Sahamızda, seyircimiz önünde yapacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Başka düşüncemiz yok. Karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz."

        Adana ASKi ile Hatay Büyükşehir Belediyespor, yarın saat 16.00'da, Menderes Spor Salonu'nda karşılaşacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler