Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Adana'da bir iş adamı "Dövizini Bozdur Oyunu Boz" kampanyası kapsamında 156 bin dolar bozdurdu.

        Sosyal medya üzerinden Türk lirasını korumaya yönelik başlatılan dolar bozdurma kampanyasına Adanalı vatandaşlarda destek veriyor.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyası destek veren iş adamı Furkan Bozkurt da İş Bankasına giderek ilk etapta 153 bin dolar ikinci seferde 3 bin dolar olmak üzere toplamda 156 bin dolarını bozdurdu.

        Bozkurt, burada yaptığı konuşmada, bazı örgütlerin ekonomi üzerinde bir oyun oynamak istediğini ve ilerleyen günlerde yurt dışındaki şirketlerindeki 1 milyon doları bozdurmaya hazırlandığını ifade etti.

        15 Temmuz'da gerçekleştirilemeyen oyunun dolar üzerinde yapılmaya çalışıldığını belirten Bozkurt şunları söyledi:

        "Sayın cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda ülkemizin bu sıkıntılı durumunda destek olmak ve Türk liramıza döviz karşısında değer kazandırmak için kampanyaya destek vermek istedik.

        Bu kapsamda yurt dışında ki şirketimizden elde ettiğimiz döviz cinsinden kazancımızı Türkiye'ye getirip Türk lirasına çevirerek çorbada tuzumuzun olsun istedik. Malımızla ve canımızla her zaman cumhurbaşkanımızın ve ülkemizin yanındayız. Tüm vatandaşları da buna destek vermesini istiyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler