Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde özel bir işletme tarafından Kumbahçe sahilinde yapılan ve kötü görüntü oluşturan iskele demirleri, Bodrum Belediyesince kaldırılıyor.

        Bodrum Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Encümeni tarafından 22 Temmuz 2013 tarihinde yıkım kararı alınan ve para cezası kesilen iskele çalışmasıyla ilgili firmaya yapılan yasal uyarılara rağmen, geçen süreçte firma tarafından yıkımın gerçekleştirilmediği ifade edildi.

        Açıklamada, gerekli izinlerin alınması için Bodrum Belediyesi tarafından verilen sürenin sona ermesi ve süre içinde yasal işlemlerin de olumlu yönde sonuç vermemesi nedeniyle kazıkların kaldırılmaya başlandığı belirtildi.

        Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince vinç yardımıyla gerçekleştirilen denizden kazıkların sökülmesi işleminin, yaklaşık bir hafta süreceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler