Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve AB üyesi 15 ülkenin büyükelçisi, Mersin'in Tarsus ilçesi ve kent merkezinde ziyaretlerde bulunarak görüşmeler yaptı.

        Berger ile Slovakya, Letonya, İrlanda, Polonya, Finlandiya, Avusturya, Hollanda, Litvanya, Fransa, Hırvatistan, İsveç, Portekiz, Estonya, İspanya ve Romanya büyükelçileri Tarsus Amerikan Koleji'nin 128 yıllık tarihi kampüsünü gezip okul hakkında bilgi aldı.

        Öğrenciler de okulda düzenlenen uluslararası etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, müzik grubu ve spor faaliyetleriyle ilgili heyete bilgi verdi.

        Bazı büyükelçi eşleri ise ilçede bulunan Saint Paul Kilisesi ve Saint Paul Kuyusunu da ziyaret etti.

        Heyet daha sonra kent merkezinde Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına (MTSO) ziyarette bulunarak, bazı ilgililerle görüştü. Görüşmeler basına kapalı gerçekleşti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler