Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da otistik ve down sendromlu 10 öğrenci, İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ile bir araya geldi.

        Nilüfer İş Okulu'ndan gelen öğrencileri makamında kabul eden Yıldız, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek engelli çocuklarla sadece bir gün değil, her gün beraber olmak istediklerini söyledi.

        Down sendromlu öğrenci Emine Kırbalı ile sohbet eden Yıldız, ne olmak istediğini sorunca "Polis olmak istiyorum" cevabını aldı.

        Emine Kırbalı'ya polis telsizini veren Yıldız, duygu ve düşünceleri anons aracılığıyla polislere iletmesini istedi. Down sendromlu öğrenci, telsizin mandalına basarak "Şehit olmayın, sizi çok seviyorum ve sizin için çok dua ediyorum." anonsunu yaptı.

        Anonsa karşılık olarak da merkez istasyonu, "Biz de sizi çok seviyoruz, öncelikle sizler olmak üzere tüm toplumumuzun huzuru ve güveni için cansiperane çalışmaya devam edeceğiz." cevabını verdi.

        Diğer çocuklarla da sohbet eden Yıldız, daha sonra özel olarak hazırlanan hediyeleri öğrencilere verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler