Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALATYA/GAZİANTEP (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk lirasının değer kazanması için yaptığı döviz bozdurma çağrısına destek olarak Yeni Malatyaspor; teknik heyet, futbolcu ve personeline Türk lirasıyla ödeme yaptı.

        TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulübü de Türk lirasına destek için teknik heyet, futbolcu ve personelin peşinatlarını Türk lirasıyla ödedi.

        Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu Ahmet Güler, yerli ve yabancı oyuncuların peşinatlarının bir kısmının ödendiğini belirtti.

        Futbolcu ödemelerinin döviz olarak değil Türk lirasıyla ödendiğini aktaran Güler, teknik heyet, personel aylığı ve piyasaya toplam 2 milyon 380 bin lira ödeme yapıldığını vurguladı.

        Güler, ayrıca Yeni Malatyaspor olarak bir gece düzenlemeyi planladıklarını kaydederek, "Malatya'da düzenlemek istediğimiz gecenin Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde en kısa zamanda gerçekleştirilmesini ve bu geceye iş adamlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, sanayi odamızın ilgi göstermelerini bekliyoruz. Yeni Malatyasporumuzun kazanmış olduğu bu başarıyı sahiplenmelerini önemle rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        - GAZİANTEP

        Gaziantep'te faaliyet gösteren bir tır galericisi ise 5 bin dolarını bozdurarak destek verdiği kampanya kapsamında bundan böyle tüm araçlarını Türk lirası üzerinden satma kararı aldı.

        Gaziantep-Araban karayolu üzerindeki galerinin önüne, "Biz cüzdanımızda ülkeyi yıkanların 1 dolarını değil, binlerce dolarımızı ülkemizin ilelebet var olması için bozdurup ülkemize katkı sağlıyoruz. Yalnız değilsin Erdoğan, biz yanındayız" pankartları astıran galerici Bekir Aba, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına kulak verdiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler