Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KÜTAHYA (AA) - Trabzon'un Ortahisar ilçesine atanan Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu için veda yemeği düzenlendi.

        Kaymakam Hatipoğlu, kendisi için bir düğün salonunda düzenlenen veda yemeğinde yaptığı konuşmada, 7 yıldan beri ilçede kaymakam olarak görev yaptığını anımsatarak, uyum içerisinde Tavşanlı'da bir çok hizmet gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Meslek hayatında en uzun görev yaptığı yerin Tavşanlı olduğunu belirten Hatipoğlu şöyle konuştu:

        "Bu sürenin nasıl geçtiğini anlayamadım. Eğer burada taş üstüne taş konulmasına, çivi çakılmasına vesile olabilmişsem ne mutlu bize. Diğer yandan da kalp kırmışsam buradan özür diliyorum. Hem de hakkını helal etmesini istiyorum. Şimdiye kadarki görev yerlerde en az öfkelendiğim yer burası sanırım. Bunda en fazla pay ise naif Tavşanlı ve Kütahya insanınındır. Burası çelebilerin topluluğu olan bir memleket. Hem Kütahya hem Tavşanlı her şeyin en güzeli hak ediyor."

        AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da ilçe halkının devlet adamlarına değer verdiğine işaret ederek, "Tavşanlı'da da Numan Hatipoğlu'nun ismi kalıcı olacaktır. Sayın kaymakamın uğramadığı bir köy ve mahalle yoktur. En sıkıntılı zamanlarda toplumla birlikte olmuş. Çıkan krizlerde en önde olmuş ve Tavşanlı'nın yüzünü ağartmıştır. Kaymakamımızın bir özelliği var. Kendi yaptığı katkıları ön plana çıkartmamıştır. Ama ilçemizde çakılan her çivide sayın kaymakamımızın bir emeği ve çabası vardır. Bu tarzdaki devlet adamlarına devletimizin ihtiyacı var." dedi.

        Belediye Başkanı Mustafa Güler de Hatipoğlu'nun ilçeye büyük katkıları olduğunu ilçenin gelişmesi konusunda büyük çaba harcadığını dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler