Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, 2016 yılında 23 milyon 270 bin lira tutarında kredi verdiklerini belirtti.

        Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl içerisinde işletme kredisi olarak 426 kişiye 19 milyon 316 bin lira, 30 bin faizsiz kredi olarak da 174 kişiye 3 milyon 954 bin lira kredi verdiklerini aktardı.

        Esnafa toplam 23 milyon 270 bin lira kredi verdiklerini ifade eden Aslan, şunları kaydetti:

        "Göreve geldiğimiz günden bu yana toplam 98 milyon 619 bin lira kredi dağıttık. Yönetim, denetim, personel ve Halk Bankası yetkililerinin gayretli çalışmalarıyla esnaflarımıza en uygun koşullarda kredi kullandırmaya çalışıyoruz. Esnaflarımız ise işleri arzu ettikleri şekilde olmamasına rağmen, genel olarak borç ödemelerini yapıyorlar. Ödeme konusunda zorluk yaşayan esnaflarımızın bize başvuruda bulunmalarını istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler